en iyi seo ajansı best seo agency web sitesi kurma website development mobil uygulama ajansı mobile application agency kurumsal logo tasarımı professional logo design en iyi reklam ajansı best advertising agency kurumsal sosyal medya yönetimi corporate social media management tanıtım filmi fiyatları yazılım ajansı software agency
Termeni și condiții - Simina Tulbure

Termeni și condiții

Site-ul www.siminatulbure.ro, denumit în continuare „Simina Tulbure”, este deținut și administrat de Cabinetul Parlamentar Simina-Geanina-Daniela Tulbure, având următoarea adresă: Palatul Parlamentului Strada Izvor, nr. 2-4, sector 5, București.

Navigarea pe site-ul Simina Tulbure și a tuturor paginilor din acest site, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea expresă și implicită a tuturor termenilor și condițiilor de mai jos de către orice persoană care accesează site-ul, denumit în continuare „Utilizator”. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, nu trebuie să navigați site-ul Simina Tulbure. Simina Tulbure își rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile, fără niciun fel de notificare prealabilă. 

Dreptul de proprietate intelectuală

Textele, pozele, logo-urile și orice alt fel de informație disponibilă pe acest site, denumite în continuare „conținutul” site-ului Simina Tulbure, este proprietatea Siminei Tulbure, sunt informații disponibile în spațiul public sau i-a fost permisă utilizarea acestora. 

În navigarea acestui site, vi se acordă o licență limitată, sub rezerva restricțiilor prevăzute în acești Termeni și condiții, pentru a vizualiza conținutul site-ului, a descărca documente și/sau a prelua informații, menționând sursa acestora..

Folosirea, fără a menționa sursa sau fără acordul expres al Siminei Tulbure,  a oricărui material publicat pe acest site, se pedepsește conform legii.

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărei informații sau documente de pe website în orice alt context decât cel original intenționat de către Simina Tulbure, includerea acestora în afara site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Siminei Tulbure  asupra informațiilor sau documentelor de pe website precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea acestora, decât cu acordul scris expres al Siminei Tulbure.

Utilizatorii poate copia, transfera și/sau utiliza informații sau documente de pe site numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Termenilor.

Restricții

In cadrul utilizării acestui site, se aplica următoarele restricții, care pot fi sau nu înlăturate prin acordul scris al Siminei Tulbure:

 • publicarea oricărui material al site-ului  în orice suport;
 • vânzarea, sub licențierea și/sau comercializarea în alt mod a oricărui material al site-ului;
 • efectuarea și/sau afișarea publică a oricărui material al site-ului;
 • utilizarea acestui site în orice mod care este sau poate fi dăunător acestui site;
 • utilizarea acestui site în orice mod care afectează accesul utilizatorilor la acest site;
 • utilizarea acestui site contrar legilor și reglementărilor aplicabile sau într-un mod care cauzează sau poate cauza daune site-ului sau oricărei persoane fizice sau entități juridice;
 • implicarea în orice extragere de date, recoltare de date, extragere de date sau orice altă activitate similară în legătură cu acest site sau în timpul utilizării acestui site;
 • utilizarea acestui site pentru a se angaja în orice publicitate sau marketing.

Limitarea responsabilității

Deși depunem toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe site, nu garantăm ca acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți site-ul pe riscul propriu, Simina Tulbure  nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Simina Tulbure nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruşi şi/sau orice alt conţinut dăunător.

În nici un caz Simina Tulbure, nici unul dintre colaboratorii și angajații săi, nu vor fi răspunzători față de dumneavoastră pentru orice lucru care rezultă din sau în orice mod legat de utilizarea acestui site web, indiferent dacă o astfel de răspundere este sub contract, delictuală sau în alt mod, și niciunul dintre cei menționați anterior nu pot fi considerați răspunzători pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care rezultă din sau în vreun fel legată de utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site web.

Confidențialitate

Prin contactarea noastră prin orice mijloace – mail, telefon, pe rețelele de socializare, completând formularul de pe site și altele, sunteți de acord cu includerea acestora în baza noastră de date, precum și cu prelucrarea lor. 

Datele pe care le colectăm includ: nume, prenume, vârsta, sex, țara și orașul, adresa de mail, numărul de telefon, ocupația și domeniile de interes, fotografii și întregistrări audio-video de la evenimentele organizate de, sau la care participă Cabinetul Parlamentar Simina Tulbure

Informațiile pe care le colectăm sunt doar informații necesare pentru a desfășura activități specifice partidelor politice și activității parlamentare. Protecția datelor cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru noi.

Utilizarea datelor cu caracter personal se face pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru a îmbunătăți și adapta programul politic, pentru statistici și analize. 

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise unei terțe părți, exceptând situațiile în care acest lucru este necesar pentru a realiza scopul pentru care au fost colectate, în conformitate cu legislația aplicabilă în materie. 

Drepturile dumneavoastră, în legătură cu datele cu caracter personal:

 • Să primiți acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem, precum și o copie a acestor informații și returnarea datelor personale sau transmiterea acestora către o altă entitate / companie;
 • Să aflați dacă au fost prelucrate și în ce scop;
 • Să obiectați față de prelucrarea datelor personale
 • Să solicitați rectificarea, ștergerea din baza noastră de date sau restricționarea folosirii lor;
 • Să contactați Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, în cazul unui conflict.

Pentru mai multe informații sau pentru a efectua aceste demersuri, vă rugăm să ne transmiteți solicitarea la adresa de mail: simina.tulbure@cdep.ro.

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate pe durata îndeplinirii scopurilor pentru care sunt prelucrate. Pentru protejarea acestora, se iau măsuri tehnice și organizatorice. De asemenea, atat angajatii cât și colaboratorii Siminei Tulbure, care sunt autorizați să prelucreze datele cu caracter personal, s-au angajat sa pastreze confidentialitatea datelor în conformitate cu prevederile GDPR, pentru durata precum și după încetarea angajării sau a colaborării. Totodată, nu putem garanta protejarea datelor dumneavoastră de accesul autorizat și abuziv.

Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația română. Litigiile apărute în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor române.