en iyi seo ajansı best seo agency web sitesi kurma website development mobil uygulama ajansı mobile application agency kurumsal logo tasarımı professional logo design en iyi reklam ajansı best advertising agency kurumsal sosyal medya yönetimi corporate social media management tanıtım filmi fiyatları yazılım ajansı software agency
Despre mine - Simina Tulbure

Sunt
Simina Tulbure

Sunt reprezentanta românilor din afara granițelor țării și mi-am propus să schimb modul în care e trăită să înțeleasă România.

Am făcut istorie, împreună.

M-ați ales prima femeie reprezentantă a diasporei în Parlamentul României! 

Cred într-o Românie în care comunitatea cetățenilor români din afara granițelor e o prioritate națională, nu doar în preajma alegerilor. În care femeile ocupă tot mai multe funcții cheie, iar evaluarea se face în funcție de performanță și nu de gen. Într-o Românie care își sprijină tinerii și le oferă oportunități valoroase de educare, implicare civică și valorificare a potențialului.

Progresul este responabilitatea noastră

Este datoria noastră să contribuim la dezvoltarea unei Românii prospere, nu doar pentru noi, ci și pentru generațiile următoare care vor asigura conservarea acestui popor! 

Am plecat în Marea Britanie cu visul de a reveni acasă și a face România bine. După 10 ani petrecuți în Marea Britanie și Luxemburg, m-am întors pentru a crea o mișcare de implicare, bazată pe valori europene, prin care să transformăm România, ÎMPREUNĂ!

“Am nevoie de sprijinul vostru pentru că vreau să depășim distanța dintre politicieni și cetățeni și să construim o relație autentică.”

Nu știu totul, dar știu să ascult, să învăț și să acționez.

Scopul meu este să le dau o voce tuturor celor care simt că nu o au. Sunt aici pentru cei care nu se simt reprezentați, pentru cei care cred că părerea lor nu e importantă, pentru cei care simt că politicienilor nu le pasă. Voi demonstra contrariul, fiind în mod constant în legătură cu cetățenii.

De fiecare dată respect următorii 3 pași în munca mea:

1. Mă consult cu cetățenii;

2. Mă documentez, implic profesioniști și actorii relevanți și planific proiectele conturate;

3. Acționez și adaptez proiectele în caz de nevoie.

0+
intervenții
în plen
0+
de proiecte
susținute

Cabinet

Echipa mea.

Vasile Dingă

Consilier Onorific

Vasile Dingă este un tânăr pasionat de mediul digital, crede în valoarea autenticității și meritocrației.

Melany Pașca

Consilier Juridic

S-a întors acasă după șase ani petrecuți în Diaspora, pentru a contribui la schimbarea țării din care a fost nevoită să plece.

Mark C. Lukács

Consilier Parlamentar

Mark C. Lukács este fascinat de capacitatea oamenilor de a-și depăși propriile limite, ceea ce și-a propus să promoveze și prin propria activitate.

Galina Manole

Consilier Parlamentar

Galina Manole este tânără care crede în puterea lui ”împreună reușim” și promovează cetățenia activă.

Răzvan Foncea

Consilier Parlamentar

Răzvan Foncea este un tânăr care și-a asumat misiunea de a contribui la dezvoltarea durabilă a societății prin intermediul unui instrument atipic, dar vital: politica publică.

Ioana Blaga

Consilier Parlamentar

La 19 ani, Ioana s-a mutat din Bacău în Viena pentru a studia. După 4 ani în care s-a întrebat aproape zilnic ”Ei de ce pot și noi nu putem?”

Audiențe

Vrei să discutăm?
Programează-te la audiență

Vrem să putem ajunge la toți românii care au nevoie de noi, indiferent unde se află și ce probleme au.